Hirdetés

Command & Conquer: Remastered - még a titkos dinoszauruszos küldetés is benne lesz

|

A fejlesztők tényleg mindent elkövetnek, hogy a kedvében járjanak a nosztalgiázni vágyó játékosoknak.

Hirdetés

A bejelentés óta lassan csordogálnak a hírek a Command & Conquer: Remasteredről. Csak hébe-hóba érkezik egy-egy kép a felújított épületekről vagy az átdolgozott kezelőfelületről, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne folynának gőzerővel a munkálatok a klasszikus C&C játékok,  a Red Alert és a Tiberian Dawn felújításán.

Hirdetés

A remasteredöt készítő Petroglyph csapatban sok egykori Westwood alkalmazott akad, ezért nem kell félnünk, hogy esetleg a fejlesztők ne tudnák, hogy mire vágynak a játékosaik. A C&C Remastered tartalmaz majd egy küldetésválasztó képernyőt, ahol könnyedén kiválaszthatjuk, hogy melyik missziót szeretnénk újrajátszani, de a teljesített pályák utáni átvezetőket is bármikor ismételten nézhetjük benne. A választható küldetés típusok között feltűnik egy apró T-Rex ikon, amit valószínűleg csak a legelvetemültebb rajongók értenek.

Az eredeti játékhoz ugyanis készült egy Jurassic Park témájú küldetéssorozat, amit csak egy későbbi kiegészítővel érkező cheat kóddal lehetett megnyitni. Az EA-nél dolgozó Jim Vesella megerősítette, hogy a Command & Conquer: Remasteredben az ilyen bónusz küldetéseket is lenyomhatjuk majd.

Ti várjátok már a felújított változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)