Hirdetés

Command and Conquer: Tiberium Alliances - Próbáld ki!

|

Ma estétől 24 órán keresztül játszhattok a böngészőben futó MMORTS-sel.

Hirdetés

Miközben a BioWare Victory gőzerővel dolgozik a Command and Conquer: Generals második felvonásán, az örök GDI-NOD szembenállás hívei sem maradnak betevő falat nélkül.



Nekik a Phenomic gárdája (SpellForce 1-2, BattleForge, Lord of Ultima) készül meglepetéssel, mégpedig a böngészőben futó Command and Conquer: Tiberium Alliances című MMORTS-sel.
Bizonyára többen is örülnek annak, hogy a Scrinek helyett a The Forgotten frakció kerül be harmadik választható félként a játékba.



Az Electronic Arts Play4Free családjának legújabb tagja egyelőre a zárt béta fázisában tart, és ebbe nyerhettek most ti is bepillantást az általunk biztosított kódok révén. Felhívnám rá a figyelmeteket, hogy csak korlátozott ideig és korlátozott mennyiségben állnak a rendelkezésetekre, tehát ne mulasszátok el a lehetőséget, ha ki szeretnétek próbálni a játékot.



A kiosztott kódot a http://alliances.commandandconquer.com/en/ oldalon tudjátok élesíteni. Ne feledjétek, a próbaverzió ma este 20:00 órától február 14-én este 20:00-ig lesz elérhető. Éljetek a lehetőséggel most, és igényeljetek béta kódot!

Command and Conquer: Tiberium Alliances béta kódot igénylek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)