Hirdetés

Command & Conquer 3: Kane's Wrath - Hatalom és béke

|

Lassan megkezdődik a sorbanállás a kiegészítő lemezért, s újabb dollárkötegek vándorolnak az EA részvényeseinek zsebébe.

Hirdetés

Mi törént a Tiberian Sun és a Tiberium Wars között eltelt évtizedek alatt? Mi lett az önjelőlt prófétával, a NOD karizmatikus vezérével, Kane-nel? Többek között erre ad majd választ a Kane's Wrath címre keresztelt kiegészítő lemez. Mindhárom hadviselő fél (GDI, NOD, Scrin) új egységekkel és úgynevezett alfrakciókkal bővül, ráadásként megjelennek az impozáns méretű, és nem csekély ütőerőt képviselő epic unitok is.



A C & C Battlecast hetedik, 25 perces adásában Scrin alfrakciókra fókuszának ugyan, de ejtenek néhány szót a Red Alert harmadik epizódjáról is.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)