Hirdetés

Command & Conquer 4 - Adj neki nevet, és bétázhatsz!

|

Az Electronic Arts még mindig keresi a tökéletes alcímet, ezért a legilletékesebbekhez, vagyis a rajongókhoz fordult segítségért.

Hirdetés

A derült égből villámcsapásként bejelentett Command & Conquer 4 egyelőre még nem rendelkezik alcímmel. Ezen kíván változtani az Electronic Arts.



Az sem mellékes persze, hogy a közösség kreatív erejét felhasználva megkívélik a fejlesztőket egy csomó felesleges brainstormingtól is. A lehetőség mindenesetre adott, az alábbi oldalon olvasható játékszabályokat betartva lehet beküldeni a jobbnál jobb ötleteket. Célszerű ésszel játszani, hiszen elvileg csak egy javaslatot küldhet mindenki, aminek nem kell köteleőzen tartalmazni a "tiberium", vagy a "tiberian" szavak valamelyikét. Amennyiben azon kapnak valakit, hogy több lehetséges alcímmel is próbálkozik, az kizárásra számíthat.



A címadók közül kiválasztott tíz legjobb mindenki másnál korábban csatlakozhat a bétateszthet, ám közülük csak egynek fog igazán mosolyra húzódni a szája. A legjobbnak ítélt ötletadóé lesz a megtiszteltetés, hogy címet adhat a Command & Conquer negyedik részének. Neve ezzel bekerül a C&C történelembe, ahogyan a stáblistában is olvasható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)