Hirdetés

Command & Conquer 4 - Bejelentve

|

A tegnapi twitter bejegyzés után talán nem túl nagy meglepetés, de immár hivatalosan is bejelentették a Command & Conquer 4-et.

Hirdetés

C&C fanok elalélva a sarokban, az EA már előre dörzsöli a markát, a többi népek pedig egy újabb stratégiai játék bejelentésének hírét olvashatják. A Command & Conquer legendás sorozata újabb részt kap, ezúttal az utolsót. Az EA Los Angeles legalábbis ezzel a résszel szeretné lezárni a csaknem 15 éve mesélt történetet.

A Command & Conquer 4, a Tiberium Wars után játszódik, 2062-ben. A tiberium elterjedése akkora mértékben károsította a földet, hogy az emberiség a kipusztulás szélére sodródott. A helyzet olyannyira katasztrofális, hogy a GDI, és a NOD ezúttal ugyanazon célért küzd, nevezetesen az emberiség túléléséért. Amit soha nem hitt volna senki, Kane útnak indul a GDI főhadiszállásra. De vajon miért? Az EA szerint az új C&C története drámai, epikus, és nem mellesleg nagyon érdekes. A játék során természetesen megint mindkét frakcióval játszhatunk, akár co-op módban is. A multiban olyan finomságok várnak ránk, mint az 5v5 célkitűzés-alapú(magyarul objective-based, de ezt hogy a málnába lehet szépen lefordítani?) meccsek. A Command & Conquer 4 2010-ben érkezik PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)