Hirdetés

Command & Conquer 4 - megjelenési dátum

|

Az Electronic Arts hivatalos megjelenési dátummal látta el a Command & Conquer széria legújabb részét.

Hirdetés

A Command & Conquer szériát mindig is szerettük: ahány részt kaptunk, mind izgalommal fogadtuk, és többnyire nem csalódtunk. Sajnáljuk, hogy a Tiberium már soha nem fog megjelenni, így FPS-nek csak a Renegade marad, viszont a stratégiai játékok közé beáll az új Command & Conquer 4.

A PC exkluziv játékot 2010. március 19-én tervezi a boltok polcaira helyezni az Electronic Arts Európában, az USA-ban élők kicsit előbb, március 16-án szerezhetik be. Ha most előrendelitek a Command & Conquer 4-et, akkor hozzáférhettek a nemsokára induló korai bétateszteléshez, a játék soundtrack-jéhez, valamint egy exkluziv, a CnC4 cselekményei előtt játszódó bónuszküldetéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)