Hirdetés

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight - A GDI Crawler

|

A legújabb, in-game jeleneteket is felvillantó fejlesztői naplóból kiderül, hogyan született meg a játékbeli bázisépítést megreformáló Crawler.

Hirdetés

Mint ismeretes, 2010 tavaszán jelenik meg a sorozatot lezáró Command & Conquer 4: Tiberian Twilight. Persze láttunk mi már karón varjút, olyat is, amelyik Tiberium-kristályok miatt hevert holtan a karó alatt, szóval nem vennék én mérget a végleges lezárásra. Elegendő potenciál, és jó néhány millió dollár bevétel van még a franchise-ban.



A C&C védjegy alatt megjelenő játékokat a Generals óta pátyolgató EA Los Angeles fejlesztői úgy érezték, alapjaiban kell megváltoztatniuk a bázisépítés rendszerét, ennek érdekében "apróbb" módosításokat eszközöltek a korábban csak előretolt állásként szolgáló Crawlereket. Támadó és védekező jellegű is lesz ezekből a gigantikus lábaikon helyváltoztatásra is képes főhadiszállásokból. Egyszerre szolgálnak majd radarként, hadiüzemként, valamint végszükség esetén harcoló egységként is.
Mit gondoltok, jó irányba mozdult el így a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, vagy jobban tették volna a fejlesztők, ha nem változtatnak azon, amit már megszoktunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)