Hirdetés

Command & Conquer 3 LAN Parti

|

Az Electronic Arts Magyarország 2007. május 12-én nagyszabású, pénzdíjas Command & Conquer™ 3 LAN Partit szervez a Budapesti Mammut bevásárlóközpontban található Pro Gamers CyberCafé internet kávézóban.

Hirdetés

Az egész napos LAN Parti keretein belül első ízben csaphatnak össze Magyarország stratégái és bizonyíthatják rátermettségüket a Command & Conquer 3-ban. A több mint 150.000 forint összdíjazású verseny teljesen nyitott mind a versenyzők, mind a látogatók előtt.

A versenyben való részvétel előfeltétele egyéni játékosok és csapatok számára egyaránt a regisztrációs oldalon történő nevezés valamint a helyszínen egy darab, eredeti Command & Conquer, vagy bármely Electronic Arts valós idejű stratégiai játékának felmutatása (Armies of Exigo, A Gyűrűk Ura™ – Harc Középföldéért™, vagy A Gyűrűk Ura™ – Harc Középföldéért™ 2).

A regisztráció a Command & Conquer 3 Tiberium Wars hivatalos közösségi oldalán, a www.cnctw.hu oldalon történik. Az oldalon az egyéni játékosok mellett a kétfős csapatoknak már végleges felállásukban kell jelentkezniük. A nevezettek a versenyszabályzatban meghatározott pályákon fogják küzdelmeiket csoportmeccsekben folytatni, melyeket a döntőkben már egyenes kieséses rendszer vált fel.

Az esemény jellegétől függetlenül senki sem hozhatja magával saját számítógépét. A versenyzők számára a helyszínen 48 darab felső kategóriás munkaállomás áll majd rendelkezésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)