Hirdetés

Command & Conquer - remaster és új rész is jöhet

|

Miután az EA látta, hogy a közönséget nem sikerült a mobilos C&C: Rivals-szel megvenni, gyorsan adott egy kis reményt a PC-s folytatásra vágyóknak.

Hirdetés

Az RTS-ek fénykorában a Command & Conquer sorozat is sokáig tündökölt, aztán valami félrecsúszott, és lassan tíz éve semmi értékelhetőt nem kaptunk.

Hirdetés

Az E3-on az EA bejelentette a Command & Conquer: Rivalst, ami egy mobilos valami, és lehet, hogy végül nem lesz rossz, de semmiképp nem erre vágytunk.  Jim Vessella producer egy közleményben a következőket írta:

"Ahogy a legtöbben már tudjátok, nemrég jelentettük be a Command & Conquer: Rivalst, egy a Command & Conquer univerzumban játszódó mobiljátékot. Ennek leleplezése után tisztán és érthetően hallottunk titeket: a közösség szeretné látni a franchise PC-s visszatérését. Mint a C&C több mint 20 éves rajongója, abszolút egyetértek. A közelmúltban több ötletet is megvizsgáltunk a klasszikus PC-s játékok újrakeverése kapcsán, és már elindítottuk az első próbálkozást, amivel méltó módon ünnepelhetjük a közelgő 25. évfordulót."

A következő hetekben nagyon érdemes lesz figyelni és hangosan közölni a megfelelő fórumokon a fejlesztőkkel, hogy mire vágyunk. Én egy új FPS-re sem mondanék nemet egyébként, nagyon szerettem a Renegade-et, de nyilván egy új RTS az elsődleges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)