Hirdetés

Command & Conquer Remastered Collection és Nioh 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha választhatunk a fülledt meleg vagy pár hívogató játék közül, szerintetek melyik mellett döntünk?

Hirdetés

Beröffentjük a PC-ket és konzolokat, kényelmesen elhelyezkedünk a tévé vagy a monitor előtt, aztán ki így, ki úgy, de mindannyian kiadjuk magunkból az elmúlt napokban felgyülemlett feszültséget. Terápiás lövöldözés, taktikázás, kalandozás és szerepjátszás formájában. Azért a világ meghódításáról szövögetett álmokról se sem feledkezzünk meg, melyek zenei aláfestéseként ütemre dobognak a katonai bakancsba bújtatott lábak.

Hirdetés

HP - Próbálgatom a Mortal Kombat 11 sztoriját, de valahogy nem tud lekötni az egész, elvesztettem már rég a fonalat valahol 3 résszel ezelőtt (sőt, talán sosem volt a kezemben a fonál, csak szerettem ízekre pofoztatni magam a haverokkal). Furcsa módon a Fable II hívogat továbbra is, azért remélem a Microsoft képes lesz már a most következő generációra legyártatni egy új Fable címet, mert igény az lenne rá.

Paca - Mérhetetlenül felidegesített a The Witcher 3 Hearts of Stone kiegészítőjének első küldetésében megjelenő békaboss, úgyhogy egyelőre pihenőre küldöm Geraltot. Elindult viszont a Season 4 a Call of Duty: Warzone-ban, megint ennek rabja leszek, bár már kezdem kissé unni Verdanskot.

Csirke - Mikor már tényleg azt hittem, semmi sem lesz képes betölteni a The Last of Us Part II végigjátszása után az életemben tátongó űrt, újra elindítottam a Nioh 2-t, ami még mindig egy valódi csoda. Ennyire zseniális, végtelenül mély és összetett harcrendszert tényleg csak szökőévente egyszer lát az ember, imádom. A hétvégén tovább fogom fejleszteni egyébként is bitang karakteremet, elvégre hamarosan jön majd az első DLC, és illene a lehető legjobban felkészülve várni az új rondaságokat. 

Szada - Sűrű a hétvégém, de amikor lesz egy kis szabadidőm, akkor biztosan visszatérek egy-két küldetés erejéig a Command & Conquer Remastered Collectionbe, a srácok nagyszerű munkát végeztek a felújítással, egyelőre nem ereszt el az élmény. A tesztemben bővebben is olvashattok róla.

Szabi - A hétvégét jó eséllyel házon és magamon kívül töltöm, szóval nem nagyon lesz időm játszani. Ráérő időmben valószínűleg tovább tanulmányozom a D&D Players Handbookot, hogy képbe kerüljek egy saját kampányhoz. 

- A hétvége kulcsszava a taktika lesz, mivel a fő attrakció manapság nálam a Rainbow Six Siege, illetve szemrehányoan néz rám az XCOM 2 parancsikonja is, amit épp csak elkezdtem, úgyhogy várnak még rám kilyuggatni való földönkívüliek.

Hunter - Ez a hétvége meglepően kevés játéklehetőséggel kecsegtet, de ha lesz egy szabad órám, akkor azt biztosan a Horizon: Zero Dawnba fogom beleölni. A bejelentése óta érdekelt a játék, de csak most jutottam oda, hogy be is szerezzem. Alig várom, hogy elindíthassam végre.

Gucs - Nem hiszem, hogy sokat fogok játszani a hétvégén, viszont talán tudok majd időt szakítani egy kis lövöldözésre a Rainbow Six: Siege-ben. Aztán ott van még a Mass Effect: Andromeda is, aminek egyelőre még nem sikerült túlságosan beszippantania, de azért jó lenne már folytatni valamikor.

Kivi - Elkezdődött végre a Modern Warfare legújabb szezonja, így természetesen folytatom tovább a grindot az újrakezdődő szintlépéssel és a kapcsolódó kihívások teljesítésével. Kíváncsi vagyok, mit tud a két új fegyver, a Scrapyard pályát pedig a MW2 ideje alatt élveztem, remélem ezúttal sem okoz csalódást.

Mooseman - Ezen a hétvégén nemigen lesz időm játszani, talán 1-2 kör Gwentet lenyomok az üresjáratok között, de Geralt befejező kalandja Toussaint mesés vidékén továbbra is stagnál. Sajnos a múlt heti kezdés óta egyáltalán nem volt időm rá. Talán majd a következő héten...

Chava - Noha sorban állnak a játékok, egyelőre nem lépnék tovább (vagy vissza bármihez, amit eddig nem sikerült befejeznem), mert úgy érzem, még tartogathat számomra meglepetéseket és persze kihívásokat a Mimimi remekműve. A Desperados III teszt leadását követő napokban alternatív útvonalakkal és megoldásokkal szeretnék kísérletezni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)