Hirdetés

Command & Conquer - Tiberium és Red Alert epizódok a megjelenés után

|

A legújabb C&C free-to-play játékként fog megjelenni, ami azért is jó, mert folyamatosan bővíthető lesz a tartalom.

Hirdetés

A VG247-nek adott interjújában Tim Morten, a fejlesztés vezetője elmondta, hogy bár a játék a Generals univerzumból indul majd ki, de ahogy növekszik a tartalom a többi C&C univerzum is szerepet kaphat benne.

„Kezdetben a Generals univerzumból indulunk, az ott található három alap frakcióval. Elsőnek ehhez érkeznek majd új térképek, új játékmódok és új tábornokok, akik segítenek majd, hogy a saját stílusodban játszhass. Idővel pár új frakciót is bevezetünk. Már most tárgyalunk különböző mini-hadjáratokról és történet központú játékmódokról, amelyek a klasszikus kampány-szerű játékélményt nyújtják majd. Hosszú távon szeretnénk behozni a Red Alert és Tiberium világát is.”

Ezek szerint nem csak, hogy - a kezdeti tiltakozás ellenére – lesz történet az online RTS-ben, de talán még régi ismerősöket is viszontláthatunk a csatatéren. A végén még kiderül, hogy jól jövünk ki ebből az F2P formulából. Ti várjátok az új Command & Conquer epizódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)