Hirdetés

Command & Conquer 3: Tiberium Wars - hivatalosan!

|

Gyorsan és örömteli ráhatással reagált az EA a tegnap felröppent pletykákra a Command & Conquer harmadik részével kapcsolatban - bejelentették hivatalosan. Az új rész teljes neve Command & Conquer 3: Tiberium Wars lesz. A történet visszatér a kezdeti gyökerekhez, a Tiberiumnak nevezett univerzumhoz. Továbbra is megtartják a gyors játékmenetet, amelyet oly sokan kedvelnek. A tiberium, ez az idegen eredetű, saját magát előállító anyag ellepi a Földet, s úgy terjed, mint valami radioaktív jégkorszak. Ezzel veszi fel a harcot az egyik legfejlettebb népcsoport, a GDI. Van a képben azonban még egy The Brotherhood of NOD szervezet is, melynek megszállott vezetője, Kane, más terveket eszelt ki őrült vízióinak megvalósítására. A 2047-ben játszódó stratégia elődjeinek régi és jól bevált elemeit mindenképp megtartja majd az EA, azonban következő generációs elemekkel is továbbfejlesztik a játékot. Az EALA fejlesztésében álló RTS várhatóan 2007-ben jelenik meg, ettől pontosabbat egyelőre nem tudni. Az első képért ide katt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)