Hirdetés

Legalább már Xbox One-on újrajátszhatunk pár Command & Conquer játékot

|

A sorozat Xbox 360-ra megjelent részei felkerültek a legfrissebb gépen is futó játékok listájára.

Hirdetés

Miután a Command & Conquer: Rivals nem nyűgözte le a közönséget, az EA igyekezett szólni arról, hogy a Petroglyph dolgozik a PC-re szánt remastereken is.

Hirdetés

Mind ezeknek, mind egy folytatásnak nagyon örülnénk, de amíg nem jönnek, marad a nosztalgiázás. Az Xbox One tulajok a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően már játszhatják a Command & Conquer 3 Tiberium Warst és kiegészítőjét, a Kane's Wratht, illetve a Command and Conquer Red Alert 3-at és a Commander's Challenge-et. Ha bármelyik megvan dobozosan, csak rakjátok be a lemezt, ha digitálisan vettétek meg, indítsátok el a letöltést, ha pedig még sehogy nem szereztétek be őket, az Xbox Store-ból mindet egész olcsón húzhatjátok be.

Melyik volt szerintetek a sorozat legjobb része?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)