Hirdetés

Commander: Conquest of the Americas demó tölthető

|

Akinek tetszik a XVI. század vadsága, Amerika meghódítása, az most jól figyeljen.

Hirdetés

A Nitrogames új játéka, a Commander: Conquest of the Americas ugyanis ebben a történelmi környezetben játszódik.

A kereskedős és stratégiai játékok elemeit kombinálja az új játék, amelyben a XVI. századtól kezdve az európai szuperhatalmak meg akarják hódítani Amerikát. A játékos több nemzet közül választhat, mindegyiknek megvannak az erősségei és a gyengéi.

Jó szokás szerint új kolóniákat kell alapítani és sikere jutattani - ehhez megfelelően kell a kolóniák termelését és gazdaságát menedzselni.

A versenytársak (többi ország), illetve a benszülöttek akár szövetségesek, de ellenségeink is lehetnek - attól függ, hogyan döntünk. Ellenséges flottákkal is meg lehet ütközni magas részletességű tengeri csatákban. A játékosok RTS módban tudják a hajókat irányítani.

Commander: Conquest of the Americasdemó letöltés (GamersHell)

Commander: Conquest of the Americasdemó letöltés (Fileplanet)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)