Hirdetés

A Commandernek nem jár Dx10!

|

Akik komolyan játszanak a Supreme Commanderrel, azok minden bizonnyal már nagyon várják az új Dx10-es patchet, nos ebből lehet nem lesz semmi.

Hirdetés

Sok víz folyt már le a Dunán az SC megjelenése óta, míg a lelkes Commanderek csak várják hogy Dx10-ben csillogva pusztíthassák az ellenséget. A játéknak amúgy is keskeny a képernyője és a robusztus kezelőfelület nem éppen a Total Annihilation-ön nevelődött mass-mester vérstratégiáknak kedvez. Így tehát a készítők jelenleg a kezelőfelület átszabásán dolgoznak, valószínű hogy többféle változatból is lehet majd választani, kinek mi tetszik. A Supreme Commander amúgy XP-n se teljesít valami jól, hát még Vista-n ami pedig elengedhetetlen a DirectX10-hez. A készítők szerint nincs értelme arra várni hogy a Vista mikor lesz olyan állapotban hogy nyugodtan lehessen SC-zni Dx10-ben rajta, és különben is a játék nagyon jól fest Dx9-ben is. Így a lényeg hogy a játékot se patch se kiegészítő formájában már nem fogjuk Dx10-ben látni, a GPG inkább más titkos projektjéhez csoportosítja át látvány-felelős embereit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)