Hirdetés

Kiderült, mikortól játszhatjuk a felújított Commandos 2-t és Praetorianst

|

A két játéknak ugyan nincs sok köze egymáshoz, de ugyanaz a kiadó, és ugyanaz a megjelenési dátum mindkettő esetében.

Hirdetés

Valószínűleg sokan találkoztatok a Commandos sorozat játékaival, és akik fiatalabbak voltak ezek megjelenése idején, talán nem is tudták, mennyire nehéz volt mindkettő. Hamarosan a második rész HD változatával törölhetjük ki szép emlékeinket.

Hirdetés

A Kalypso Media felügyelete alatt készülő új kiadás fejlesztői nem változtatják meg a játék alapjait, csak optimalizálják modern rendszerekre. Javítanak valamennyit a látványon, beépítik új felbontások támogatását, és készítenek egy tutorialt, de ami régen is frusztráló volt, most sem lesz másmilyen. Hasonló a helyzet a Praetorians HD Remasterrel is. Mindkettő 2020. január 24-én fog megjelenni PC-re, de az előrendelők december 13-ától részt vehetnek a zárt bétákban, kipróbálhatnak pár kampány- és skirmish-küldetést, illetve utóbbi esetében a multit is.

Várjátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)