Commandos 3 @ GC" /> Commandos 3 @ GC"/>
Hirdetés

Commandos 3 @ GC

|

Az immáron trilógiává avanzsált Commandos sorozat legújabb képviselője is elég jól sikerült. Bár a kiadott videók olykor kétségekre adtak okot, a játszható változata ezeket tökéletesen eloszlatta. Kezdetben kicsit nehézkesen tudtam megszokni az irányítását, de némi küzdelem után megindulhatott a csata. Egy vonat tetején indult a tesztpálya, a feladat, hogy játékosunk eljusson a mozdonyig. Mindezt persze mozgás közben kell tennuük, így akár le is eshetünk bármikor. A játék grafikája egyébként viszonylag sokat fejlődött, már amennyit egy ilyen engine fejlődni képes. Azért mindent összevetve elég jó lesz a játék, csak kár, hogy még nincs a kezünkben.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)