Hirdetés

Vadonatúj Commandos játék érkezik, és talán még a régebbi részek is visszatérnek

|

Egy kiadó megszerezte a jogokat a klasszikus sorozathoz, és máris bejelentett néhány új projektet.

Hirdetés

Sokatoknak biztosan ismerősen cseng a Commandos széria neve, amiben lopakodva, taktikázva kellett katonáinkkal missziókat teljesíteni, és elég nagy népszerűségnek örvendett a 2000-es évek elején. Most pedig folytatódik a sorozat, és még a régebbi kalandokat is újból átélhetjük.

Hirdetés

Jelenleg a Kalypso Media tulajdonában vannak a Commandos jogai, és a srácok bizony nem ülnek a babérjaikon, ugyanis bejelentették, hogy készül egy vadonatúj rész, ami a kiadó elmondása szerint minden platformra megjelenik. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy PC mellett konzolokon is élvezhetjük majd a játékot.

Ráadásul ez még nem minden, mert a Kalypso nyilatkozatából az is kiderül, hogy az eddig megjelent részeket is szeretnék elhozni a jelenlegi platformokra, tehát jó esély van rá, hogy felturbózott változatban láthatjuk viszont a korábbi epizódokat.

Ti játszottatok régebben valamelyik résszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)