Hirdetés

Commodore 64 játékok Wii felhasználóknak

|

A Wii sikerét sokmindennek köszönheti: egyrészt az újfajta irányításnak, az aránylag alacsony árnak, a jópofa ötleteknek és játékoknak, illetve a Virtual Console nevű szolgáltatásnak is.

Hirdetés

Gyakorlott Wii tulajdonosok már tudják, hogy a Wii Virtual Console szolgáltatása segítségével már eddig is több, mint 180 régebbi Nintendo, SEGA, Turbografx és NEOGEO játékkal játszhattak. Sokan fanyalogtak a "nosztalgia-csatorna" ellen, azonban úgy néz ki, a Nintendo ezzel a szolgáltatással is jól járt, hiszen folyamatosan bővül a kínálat. Az európai szolgáltatási területen eddig is olyan nagy nevek voltak letölthetőek Wii pontokért, mint a Ninja Gaiden, Super Mario Bros, Super Metroid, Super Street Fighter II, Mario Kart 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time vagy például a magyar fejlesztésű szupersiker, az Ecco the Dolphin. Most azonban eljött a Commodore-64 nosztalgia ideje is, hiszen a Virtual Console segítségével nemsokára minden idők legnépszerűbb háziszámítógépére készült mintegy 4000 játék közül is sok megérkezik majd a Wii szolgáltatására. Elsőként olyan nagy C-64 sikereket játszhatnak a Wii tulajok, mint az International Karate és az Uridium - ezen játékok letöltése darabonként 500 Wii pontba kerül majd. Külön érdekesség, hogy ezek a játékok egyelőre csak az európai Virtual Console segítségével lesznek elérhetőek, a világ más tájain nem.

 

international_karate.png

International Karate

 

uridium_07.gif

Uridium

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)