Hirdetés

Company of Heroes 2 a vörös csillag jegyében

|

Hivatalos bejelentés még nincs, egy brit magazin hozza el a rajongóknak az örömhírt.

Hirdetés

A PC Gamer UK hasábjain debütál a Company of Heroes 2, és miután már kezdenek itt-ott felbukkanni az első szkennelt képek, nyilvánvaló, hogy a hivatalos bejelentés sem várathat sokáig magára a THQ részéről.



Egyébiránt a fejlesztést végző Relic Entertainment korábban sem csinált titkot belőle, hogy bőszen ügyködik a Dawn of War harmadik felvonása mellett kedvenc második világháborús stratégiai játékom folytatásán is. Egyedül amiatt nem teljesen őszinte a mosolyom, hogy a keleti frontra helyezett kampányban az előzetes információk alapján csak szovjet lobogó alatt vonulhatunk harcba, a németek megmaradnak a többjátékos módot élvezők számára.
Képeket majd akkor közlünk, amikor már módunk nyílik rá, de azt elárulhatom, hogy némelyik közelin jobban fest, mint sok mai FPS... khm.. CoD... khm...
Megjelenés 2013-ban kizárólag PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)