Hirdetés

Company of Heroes 2 - ezek járnak az előrendelőknek

|

A Sega bemutatta, hogy pontosan mit is remélhetnek a második világháborús stratégiai játék előrendelői.

Hirdetés

Közeleg a Company of Heroes 2 megjelenés, és ha bárki a játék előrendelésén gondolkozott, most végre nyugodt lehet: érdemes előre befektetni. Az előrendelőknek jár egy exkluzív mellék-kampány, mely „Theatre of War” néven fut, és egy új történeti szálat mutat be a nagy kampány mellett. Többjátékos módban pedig jár a „Winter Ambush” és a „Voronezh Front” skin pack is, amivel átfesthetjük járműveinket.

Ezeken felül az előrendelők két-két exkluzív világháborús doktrínát is alkalmazhatnak mind a német, mind az orosz oldalon. A német erő megkapja a „Joint Operation Doctrine”-t, mellyel precíziós nehézbombázást rendelhetünk le, illetve az „Offensive Spearhead Doctrine”-t, amivel pedig a légitámogatásunkat és a nehézpáncélú egységeinket erősíthetjük.

Az orosz oldalon pedig az „Anti-Infantry Tactics Docrine”-t kapjuk kézhez, mely segítségével lángszórós tankokkal perzselhetjük el ellenségünk földi egységeit, valamint a „Conscript Support Tactics Docrine”-t, amivel gyorsan juthatunk erősítésekhez, ha előrendeljük a Company of Heroes 2-t.

Ezek azért elég jól hangzanak egy szimpla előrendelésért, nem? Egyébként digitális gyűjtőkiadást is lehet rendelni, amivel még több extrákhoz juthattok hozzá.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)