Hirdetés

Company of Heroes 2 - Hova klikkeljek?

|

Manapság leginkább a grafikán a hangsúly, de egy stratégiánál sokkal fontosabb az UI, mint az effektparádé.

Hirdetés

Hamarosan beizzíthatjuk a T-34-eseket, esetleg a Tigriseket, és próbára tehetjük magunkat a Keleti Fronton, a Company of Heroes 2 segítségével. Eddig már láthattunk nagyszerű kis videókat, képeket az akcióról, de mindeddig nem tudtuk, hogyan is irányíthatjuk haderőnket. Nos vége a találgatásnak, íme a játékbeli UI.

Első ránézésre nem sok dolog változott, de szerencsére a Relic azért sok olyan apróságot adott hozzá a cucchoz, ami megkönnyíti majd a parancsnokok életét. Kezdve az egységeket jelző ikonoknál, amelyek immár azonnal mutatják, ha egységünk tűz alatt van, vagy csak hever a susnyásban. A Command Point rendszer változatlan maradt, mert a készítők szerint az már a első részben hibátlanra sikerült, így a COH2 sem változtat ezen. A kép jobb oldalán találhatjuk majd parancsnokunkat, akit háromféle típusból választhatunk ugye, felette a behívható légicsapások, és egyéb nyalánkságok, melyeket gyorsbillentyűkkel is aktiválhatunk. Részletesebben a COH oldalon magyaráznak a fejlesztők, tessék kattani akit érdekel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)