Hirdetés

Ingyenes minden idők egyik legjobb világháborús RTS-e

|

Megint a Humble Bundle ajándékoz, szerencsére ismét egy olyan játékot, amit kár lenne kihagyni.

Hirdetés

Nemrég a Ubisoft kedvezett a stratégiai játékok rajongóinak azzal, hogy egy hétig ingyenessé tette a World in Conflict teljes kiadását. Most a Humble és a SEGA kedves.

Hirdetés

December 16-án este 7-ig bárki ingyen szerezheti meg a Relic Entertainment csodás, második világháborús stratégiai játékát, a Company of Heroes 2-t, ami Windows mellett Mac-en és Linuxon is fut. Ahhoz, hogy behúzzátok, csupán ide kell kattintani, regisztrálni, ha még nem tettétek meg, majd a Free gombra (ami Add to Cartra változik, ha ráhúzzátok az egeret, de ez természetes) kattintás után befejezni a 0 forintos vásárlást. Ezt követően Steam kódot kaptok, melyet értelemszerűen a Steamen lehet beváltani.

Szerintetek melyik a valaha volt legjobb stratégiai játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)