Hirdetés

Company of Heroes 2 - ingyenes a hétvégén

|

Az ingyenes Red Orchestra 2 mellé egy újabb játékot szerezhettek be ingyen a hétvégén. Szintén második világháborúsat, egész véletlenül.

Hirdetés

Nagyon kevés olyan Steam felhasználó él a földön, aki nem adta hozzá a minap a Red Orchestra 2-t katalógusához. Még ha nem is játszik vele soha. Ami ingyen van, az mindig kell.

Aki viszont inkább a stratégiai játékokat kedveli, ezen a hétvégén (az Elbe Day tiszteletére) ingyen kipróbálhatja a Company of Heroes 2-t, viszont ahhoz, hogy meg is tarthassa, fizetnie kell. Nem sokat, ugyanis a játék és annak összes DLC-je 66 százalékos kedvezménnyel lesz megvásárolható április 28-ig. Akiknek az Elbe Day nem mond semmit, azoknak annyit kell tudniuk, hogy 1945. április 25-én találkozott először a nyugatról érkező amerikai és a keletről nyomuló szovjet hadsereg a németországi Elbe folyónál, és ez hatalmas előrelépést jelentett annak irányába, hogy a világháború véget érjen. Jó szórakozást hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)