Hirdetés

Company of Heroes 2 - jutalmak a Steames előrendelőknek

|

Akik már a megjelenés előtt pénzt adnának a Company of Heroes 2-ért extra jutalmakat kapnak majd a játék mellé.

Hirdetés

Már előrendelhető a Company of Heroes második része a Steam rendszerében. Ez önmagában sem egy értéktelen dolog, de akik már régi Steam felhasználók, tudhatják, hogy az előrendelők többet kapnak majd a pénzükért a megjelenés előtt, mint azok, akik csak a megjelenés után vásárolják meg a játékot.

A korán kelők, aranyat ugyan nem, de béta hozzáférést biztosan kapnak majd a játékhoz. Ráadásul minél többen rendelik elő a játékot, annál jobb, hiszen a több vásárló, több ajándékot nyit majd meg, olyanokat, mint a Company of Heroes TF2 tárgyak, de akár egy Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retributiont is kaphatnak a vásárlók. A Company of Heroes 2 2013-ra várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)