Hirdetés

Company of Heroes 2 - megjött az első Theater of War DLC

|

Az ígéretekhez híven a mai napon megérkezett az első Theater of War, melynek megvásárlásával számos új egyjátékos és co-op küldetés oldható fel.

Hirdetés

Három hónappal a Company of Heroes 2 megjelenése után megérkezett az első Theater of War tartalmi frissítés, mely a Case Blue nevű német kampányt teszi általunk is átélhetővé.

A Case Blue, amit többen Braunschweig hadműveletként vagy Fall Blauként ismerhetnek, a keleti front egyik német offenzívája volt. Az 1942. június 28-tól novemberig tartó kampány során a német hadsereget irányítva kell a szovjetek ellen vonulni két egyjátékos kihívás (Tiger Ace, Destroy a Convo), két AI csata (Don River és Kharkov) és egy co-op összeütközés (Voronezh) során. A co-opban az egyik játékos a járműveket, míg a másik a gyalogos osztagokat irányítja. Aki előrendelte, vagy a gyűjtői kiadást (legyen az digitális vagy kézzel fogható) vásárolta meg,  az ingyen megkapja a Case Blue Mini Packet, aki viszont egyik feltételt sem teljesítette, 7,99 euróért töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)