Hirdetés

Company of Heroes 2 - trailer a tankokon túl

|

A Relic valós idejű stratégiájának folytatása, a Company of Heroes 2 megjelenése június 25-ére várható amihez az új trailer máris meghozza az ember kedvét.

Hirdetés

"Több, mint tankok" címmel került fel a YouTube-ra a legújabb Company of Heroes 2 trailer, amiben láthatjuk, hogy nem ám csak a tankokról szól az egész, hanem lesznek például mozsarak, önjáró rakétavetők és a légi támogatásról sem kell lemondanunk. Apropó, a tankokat említettük már?

A SEGA nemrég bejelentett egy új játékmódot, a "Theatre of War"-t, ami még nem volt benne a Company of Heroes előzetes verziójában, éppen ezért türelmetlenül várjuk, hogy kipróbálhassuk végre. A kampány és a multiplayer lehetőségeit kiegészítve, a Theatre of War egy sor egyjátékos és co-op kihívást nyújt majd nekünk, melyek révén a keleti front legjelentősebb csatáit vívhatjuk meg újra.

A Company of Heroes 2 zárt béta még a múlt hónapban startolt el, a játék pedig 2013. június 25-én fog megjelenni. Ugyanekkor várható a Company of Heroes 2 Red Star Edition bemutatkozása is, ami tulajdonképpen a többek között jármű-skinekkel, további többjátékos parancsnokokkal, egy Theatre of War mini pakkal, az eredeti Company of Heroes játékkal és az Opposing Force, ill. Tales of Valor kiegészítőkkel telezsúfolt gyűjtői változat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)