Hirdetés

Company of Heroes 2: Turning Point frissítés jövő héten, ingyen

|

A Company of Heroes 2 kiadója, a Sega egy új ingyenes frissítéssel lepi meg a rajongókat, Turning Point alcímmel.

Hirdetés

November 12-én érkezik a Sega jóvoltából a Company of Heroes 2: Turning Point frissítés. A Sega volt olyan kedves és azt is elmondta, hogy miket fog tartalmazni.

A Turning Point két új multiplayer pályával érkezik majd: az egyik az ipari map, a "Rails and Metal", a másik pedig a városi hangulatú "Lazur Factory". A frissítés magával hozza a World Builder pályakészítő eszközt is, ami lehetőséget biztosít a játékosoknak arra, hogy saját, egyedi környezeteket alkossanak és ezeket megoszthassák a közösséggel is. Négy új parancsnokot is kapunk majd, frakciónként kettőt, amikkel multiplayer és skirmish módokban játszhatunk.

A Relic Entertainment vezető producere, Greg Wilson egy közleményben jelentette ki a következőket: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy ekkora méretű új tartalmat adhatunk ki a Company of Heroes 2-höz. Büszkék vagyunk a World Builderre, ami reményeink szerint tetszeni fog a közösségnek és a későbbiekben akár Steam Workshop támogatást is kaphat majd, továbbá egyéb modifikációkkal bővülhet.

Holnap, november 5-én a Relic stream csatornáján be is mutatják az új pályákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)