Hirdetés

Company of Heroes - Fillérekért a Steamen és ingyenes soundtrack

|

A szokásos hétvégi Steam akcióban most a teljes Company of Heroes széria lehet a tiéd kedvező áron

Hirdetés

Megszoktuk már, hogy a Valve minden hétvégén megakcióz nekünk valamit Steam névre hallgató online játékboltjában. A mostani hétvégén a komplett Company of Heroes szérián a sor, hogy olcsóbban tedd magadévá.

Ha tehát a hétvégi sörbevtielre szánt pénzedet inkább a Company of Heroes beszerzésére költenéd, akkor több lehetőség is áll előtted. Egyfelől a Steam egy csomagban, a Opposing Fronts és a Tales of Valor kiegészítőkkel körítve kínálja a teljes Company of Heroes történelmet 11,5 euróért, ami átszámítva kb. 3200 magyar forintnak felel meg. De aki még ezt is sokallja érte, annak még mindig ott van maga az alapjáték 2,5 euróért, ami durván 700 forintot kóstál, vagy külön-külön a két kiegészítő, szintén nyomott áron. Ráadásul így még sörre is marad! Továbbá hogy meghozzák a kedvet a játékhoz, bárki számára ingyenesen letölthetővé tették annak zenéjét, két tömörített fájlba csomagolva. Ezeket a steampowered.com illetékes oldalán, a lap aljának közelében találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)