Hirdetés

Company of Heroes Online - két új pálya

|

Annak ellenére, hogy már csak alig több, mint 1 hónapig játszhatjuk a CoH Online-t, új pályák érkeztek hozzá.

Hirdetés

A THQ "már nincs mit veszteni" alapon az utolsó pillanatig szeretné megtartani Company of Heroes Online játékosait, ezért jobbnál jobb dolgokkal ajándékozza meg őket.

A Relic Entertainment úgy döntött, két új pályát helyez bele a Company of Heroes Online nevű játékába, melyek közül az egyik a Carpiquet nevet kapta, és egy kis, kétszemélyes többjátékos pálya, mely egy reptér területén helyezkedik el. A másik pálya, a Hedgerow Siege, már valamivel nagyobb, nyolc személyt befogadó terület, ami egy korábban már játszható map kibővítése (akkoriban csak hatan fértek el rajta). A THQ március 31-én szünteti meg a játék szervereit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)