Hirdetés

Frissült a több mint tíz éves Company of Heroes

|

Új funkciókat kapott a háborús stratégiai játék, és így már jobban kihasználja a Valve platformja által nyújtott lehetőségeket.

Hirdetés

A Dawn of War játékokon is dolgozó Relic Entertainment 2006-ban dobta piacra a Company of Heroes RTS-t, ami számos kiegészítő mellett kapott egy folytatást is 2013-ban. Most viszont jött egy frissítés az eredeti játékhoz Steamen, ami többek között megkönnyíti a modderek dolgát is.

A Relic és a SEGA nemrég jelentette be, hogy a Company of Heroes workshop támogatást kapott a Valve platformján, tehát még több mod készülhet a jövőben, ráadásul már Steames kártyákat is gyűjthetünk a játékban. A fejlesztők azzal indokolták ezt a késői frissítést, hogy még mindig látják a CoH játékosok elszántságát és kreativitását, és nagyon szerencsések, hogy ilyen játékosbázisuk lehet.

Ha már régen vettétek elő ezt az RTS csodát, akkor most érdemes lehet visszanézni egy kicsit az újdonságok miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)