Hirdetés

Company of Heroes: Tales of Valor aranylemez

|

A kanadai Relic második világháborús odüsszeiája hamarosan folytatódik a háború apróbb, ám jelentős mozzanataival.

Hirdetés

Az utóbbi évek legjobb második világháborús RTS-sorozata a szemkápráztató látvány mellett elsősorban az újszerű megközelítésnek, a tömeggyártást és a fantáziátlan rush-taktikát felváltó valóban némi meglévő szürkeállományt igénylő manővereknek és taktikáknak köszönhette népszerűségét. Igaz, engem ott fözőtt puhára, kent kenyérre és vett meg kilóra, amikor a tuningolt Sherman páncélosom szemből pimaszkodott egy tigrissel, és csak annyit értem el, hogy lepattogzott a festés a nemes nagyvadról.

Company of Heroes: Tales of Valor - 1. kp Company of Heroes: Tales of Valor - 2. kp Company of Heroes: Tales of Valor - 3. kp Company of Heroes: Tales of Valor - 4. kp



Az aranylemezre került és a dolgok jelen állása szerint április 9-re datált kiegészítő lemezben ilyen, és ehhez hasonló életképekkel találkozunk majd, lévén kisebb csapatok tevékenységére fókuszálnak az egyszemélyes hadjáratok, ahol már közvetlenül irányíthatjuk a tankok lövegtornyait, vagyis oda pörkölünk, ahova mi akarunk, nem pedig oda, ahova az M.I. szeretne.
Amennyiben élhetnék egy javaslattal, akkor a Company of Heroes: Tales of Valor után, harmadik kiegészítő helyett inkább egy teljes értékű folytatásra szavaznék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)