Hirdetés

Company of Heroes: Tales of Valor - Debut trailer

|

Három a magyar igazság, egy a ráadás. Teljesen mozidélelőtt van ma a GSO-n. Popcorn remélem van otthon mindenkinél.

Hirdetés

Volt ma már kérem, launch trailer, multiplayer trailer, most pedig van debut trailer. Ez megint csak egy nagyszerű magyaros kifejezés, de nem igazán tudok neki jobb nevet kitalálni hirtelen. A nem is olyan régen bejelentett Company of Heroes kiegészítőjébe pillanthatunk bele az alant található kisméretű videó segítségével. Az önnállóan is futtatható kiegről nem sok mindent lehet tudni, és a videóból sem derül ki, pontosan mire is számíthatunk. A tankok és a hősök nagy szerepet játszanak, ez már biztos, de hogy a "direct fire" mennyire árkádosítja majd el a játékot, az még a jövő titka. Személy szerint én azokat a pályákat élveztem igazán, amikor szinte csak gyalogsággal kellett nyomulni, de tény, hogy a nagy tankcsaták jóval látványosabbak. A kisebb csatákra összpontosító új hadjáratok során talán lesz néhány olyan is ahol brit kommandósok bőrébe bújva kell majd csúszni-mászni, vagy esetleg az airborne bandát kommandírozhatjuk csendesen. Kár találgatni, a megjelenés után úgyis kiderül, mennyire sikerült tartani - netalán emelni - a színvonalat.

A fórumon lehet addig is hencegni, a véghezvitt hőstettekkel.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)