Hirdetés

Company of Heroes: Tales of Valor - Infómorzsák

|

Kiderült néhány apróbb részlet, az önállóan futtatható Company of Heroes kiegészítőjéről.

Hirdetés

Mint azt Chavalier említette már, a Relic újabb kiegészítőt bocsát közkézre a legendás Company of Heroes játékhoz. A bejelentéskor sajnos semmiféle információt nem közöltek róla. Nos az azóta eltelt kis időben azért kiderült egy és más. Túl sok infóra ne számítsatok, de az igazi rajongók bizonyára ennek is örülnek. Az egyjátékos módban ugye három hadjáratban vehetünk majd részt. Közös jellemzőjük, hogy a történet az eddig megszokott nagyobb lélegzetvételű hadjáratok végigkísérése helyett, most majd kisebb csetepatékkal találkozhatunk. Német részről például Michael Wittmann SS Panzer parancsnok nagyobb tetteit próbálhatjuk rekonstruálni, aki a Villiers - Bocagei csatában nem kevesebb mint 20 brit járművet semmisített meg, negyed óra alatt. A többi hadjáratról eddig nem esett szó, de nagy valószínűséggel állíthatjuk, hogy lesz egy Brit és egy Amerikai hős is. A másik dolog amiről beszéltek egy kicsit, az új feature, a direct-fire. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha a játékos szeretné akkor átveheti például a tankok lövegtornya felett az irányítást. Ilyenkor a torony követi az egérkurzort, azaz mi tudunk majd célozni. Nem kell azonban kétségbe esni, aki ezt túl árkádosnak gondolja, nyugodtan kikapcsolhatja az egészet, úgy ahogy van, és multiban pedig alapból nem lesz használható. A Relic többet nem mondott, biztosan nincs idejük nyilatkozni, hiszen hegesztik ezerrel a Warhammert is a kieg mellett.

coh.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)