Hirdetés

Company of Heroes: Tales of Valor - Pillanatképek a frontról

|

Említettem már, hogy a március zsúfolt lesz? Ha így megy tovább, az egész szerkesztőség RTS-eket fog tesztelni.

Hirdetés

A tavasz első havában feldübörögnek a tankok és szinte egyszerre tör ki a második (CoH: Tales of Valor) és a harmadik világháború (EndWar, Red Alert 3: Uprising), melyek közé beékelődik a hidegháború hasonlóan izgalmas időszaka is (Codename Panzers: Cold War, World in Conflict: Soviet Assault). Aki csak egy kicsit is vonzódik a "tankos" RTS-ekhez, az kénytelen lesz kivenni egy hónap szabadságot, ha mindet végig szeretné játszani. (Khmm... Boe, egy hónap fizetett szabi?)
Az impozáns lista szereplői közül kronológiai sorrendben a Company of Heroes második kiegészítőjével lenne érdemes kezdeni, már amennyiben történelmi hűségre törekednénk. (Én valószínűleg így teszek majd.)

Company of Heroes: Tales of Valor - 19. kp Company of Heroes: Tales of Valor - 18. kp Company of Heroes: Tales of Valor - 17. kp Company of Heroes: Tales of Valor - 16. kp



A friss képekkel támadó expanzió önállóan futtatható, s három oldalon enged (amerikai, brit, német) egy-egy hadjárag elejéig belekóstolni a második világháború borzalmaiba. Az új küldetések viszont úgy épülnek fel, hogy a megszokottnál is kevesebb gyalogosnak és járműnek parancsolunk, ami erőteljes eltolódást feltételez a taktikai irányba. (Ez jó, legalább nagyobb a kihívás, ha minden egység számít!)

Company of Heroes: Tales of Valor - 15. kp Company of Heroes: Tales of Valor - 14. kp Company of Heroes: Tales of Valor - 13. kp Company of Heroes: Tales of Valor - 12. kp



Újításként megjelenik a közvetlen tűzvezérlés lehetősége, tehát lánctalpasunk oda pörköl, ahova az egér kurzorja mutat.
A multiplayer-t sem hagyták békében nyugodni, új egységek és új pályák mellett új játékmódok is bemutatkoznak. Az Invasion például egy szál tankban (majdnem mást írtam) pakol ki a téli zimankóba, s egymás után zavarja nekünk az egyre erősebb hullámokban támadó ellenséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)