Hirdetés

Jó okkal késik a Conan Chop Chop

|

Egy nagyon sokak által kért feature beépítése miatt 2020-ra tolták a coop móka megjelenését.

Hirdetés

A Funcom április 1-én bejelentette a Conan világát teljesen új irányba tekerő Conan Chop Chop című játékot. A coop roguelike furán néz ki (tekintettel az alapanyagra), de ettől még nagyon élvezte az, aki kipróbálhatta.

Hirdetés

A Funcom ugyanis kivitte a játék demóját az E3-ra és a gamescomra is, ahol rengetegen játszották a cuccot, és egy csomó visszajelzést küldtek a fejlesztőknek. A csapat ezekre hallgatva eltolta a megjelenést 2020 első negyedévére, hogy így legyen esélyük beépíteni a legtöbbet kért funkciót, az online coopot. 

"Kétségtelenül ez volt a legtöbbet kért lehetőség, szóval nagy izgalommal fogjuk elhozni azt nektek."

- mondták az illetékesek. Az online lehetőségnek tehát késés az ára, de ha így bármikor vagdalkozhatunk a bárhol lévő haverjaink oldalán, akkor megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)