Hirdetés

Conan Exiles - szünetelnek a szerverek

|

Rövid szünetet tart a Funcom új túlélőjátéka, amíg nem találnak egy jobb szerverszolgáltatót.

Hirdetés

Habár még csak Early Access formában érhető el, nemrég útjára indult a Funcom legújabb túlélőjátéka, a Conan Exiles. A játék nagyon hamar népszerű lett, viszont ennek az az ára, hogy az egyelőre szerény technikai háttérrel rendelkező Conan Exiles nem nagyon bírja a strapát, de szerencsére a Funcom már dolgozik az ügyön.

A kiadó nemrég bejelentette, hogy a PingPerfect nevű szerverszolgáltatóval való kapcsolatuknak végett kellett vetniük, ugyanis a cég nem tudta a megfelelő színvonalú szolgáltatást biztosítani:

"Sajnos a hihetetlenül nagy érdeklődés következtében a partnerünk nem tudta azt a szolgáltatást nyújtani, amit mi elvárnánk, így közös megegyezést követően véget vetettünk a kapcsolatunknak. Jelenleg keresünk egy új partnert, aki a megfelelő hardvereket tudja majd biztosítani a Conan Exiles működéséhez, viszont ez a folyamat eltarthat néhány napig."

Értelemszerűen ez azt jelenti, hogy amíg nincsen új szerverpark, addig nincsenek hivatalos szerverek, viszont a játék addig is tovább él a több ezer magánszerveren, amelyek most is működnek (ezeket a Server Settings menüből tudjátok elérni). A Funcom nyilván nagyon sajnálja a dolgot, viszont azt is hozzátették, hogy igyekeznek majd a régi adatbázist átvinni az új helyre, hogy legalább az elkezdett karakterek megmaradjanak.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)