Hirdetés

Conan játékokat nyomhatunk ingyen a hétvégén

|

A Conan Exiles és a Conan: Unconquered is szabadon letölthető és játszható az egész hétvégén.

Hirdetés

A Funcom nagy Conan bulit csapott, ennek részeként pedig három Conan játékot is nyomhatunk ingyen. A Conan Exiles, a Conan: Unconquered és az Age of Conan mind szabad prédák, bár utóbbi már évekkel ezelőtt ingyenes modellre váltott, szóval csak nem próbálhatta még ki, aki direkt nem akarta. Mindegy, csomagban minden vonzóbb.

Hirdetés

A hangsúly értelemszerűen a Conan Exiles túlélős kalandjain van, ami nagy reményekkel (és nagy "péniszcsúszkákkal", ha emlékeztek még a groteszk karaktergenerálásra) indult annak idején, de szépen lassan elsüllyedt a technikai problémák tömege alatt. Aki eddig nem próbálta, vagy a rossz hírek hatására nem merte megvenni, az most tehet vele egy kört ingyen. Az eredeti start óta számtalan frissítést kapott már, hátha tetszik a jelenlegi összhatás.

A Conan: Unconquered egy valós idejű stratégia, ami nem sok vizet zavart, de Funcom továbbra is frissítgeti. A legutóbbi csomag ezen a héten érkezett, és javított a játék vizuális oldalán és az egyensúlyon, ráadásul egy új hőst, Belit, the Pirate Queent is meghozta. Érdemes lehet ezt is kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)