Hirdetés

Conan Exiles - hiába építesz kőkatedrálist

|

Hamarosan új tartalmak érkeznek a túlélős fantasy játékba, köztük egy olyan rendszerrel, amelynek köszönhetően épületeink előbb-utóbb összedőlnek.

Hirdetés

Ígéretéhez híven a Funcom nem hagyja magára a korai hozzáférésű játékot és igyekszik különféle újdonságokkal meglepni a játékosokat. Számos hibajavítás mellett vadonatúj funkciókat is kap Conan világa.

Az egyik nagyobb újítás az úgynevezett decay system, ami egy idő után automatikusan eltünteti a régi épületeket, helyükre pedig romok kerülnek. Minden hivatalos szerveren be lesz kapcsolva ez a rendszer, így figyelnünk kell arra, hogy ne hagyjuk túl sokáig magukra településünket, mert épületeink időközben eltűnhetnek.
(Aki pedig felismerte a címben a Nevergreen utalást, annak jár a pacsi.)

Emellett hamarosan eldobhatjuk az egyszínű, unalmas ruhadarabokat, ugyanis érkeznek a festések, és karaktereink mindenféle színes öltözékekben indulhatnak kalandozni. A részletes változásokról itt olvashattok.

Ti beruháztatok már a Conan Exiles-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)