Hirdetés

Conan Exiles - kirobbanó a legújabb játékmenet

|

Miután a legutóbbi trailer a Conan Exiles épületeiről szólt, most egy livestreamben romboltak kicsit a fejlesztők.

Hirdetés

A Conan Exiles készítői újabban egyre többet mutatnak a játékból, a nemrég kiadott trailer és két élő közvetítés után egy újabb livestreammel jelentkezett a Funcom csapata. Ebben nem csak a városok működését mutatták be, hanem az endgame egyik érdekes rendszeréről is meséltek.

Amellett, hogy a nagyjából egy órányi játékmenetben építkeztek is a készítők, le is romboltak néhány épületet. Ezen keresztül pedig bemutatták azt is, hogy különböző faltípusok különböző erejű fegyverek támadásainak tudnak ellenállni, mielőtt összedőlnek. Eközben viszont szóba került a Conan Exiles vallási rendszere is, aminek a végén a választott istenünk avatárját is megidézhetjük, de ahogy a készítők elmondták, ez nem jelent instant győzelmet. Mivel az adott szerveren mindenki jelzést kap, hogy épp egy ilyen, rendkívül erős lényt készülsz megidézni, elég sebezhetővé válsz ebben az időszakban. Ez pedig azt jelenti, hogy könnyen elveszítheted az avatár megidézésébe fektetett rengeteg energiát és nyersanyagot.

A Conan Exiles Early Access megjelenés január 31-ére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)