Hirdetés

Conan Exiles - hogyan születnek a barbárok? (videó)

|

A Funcom egy nyílt világú Conan, a barbár játékkal próbál betörni a túlélőjátékok piacára, az első fejlesztői naplóban pedig a játék hátteréről mesélnek.

Hirdetés

Nagy volt a meglepetés, mikor a Funcom január végén bejelentette, hogy kibővíti a Conan, a barbár univerzumot egy nyílt világú túlélőjátékkal, amely a Conan Exiles nevet kapta és lényegében ugyanazt kell tennünk benne, mint a többi hasonló címben: harcolni a túlélésért, gyűjtögetni, vadászni, építkezni, területet foglalni egyedül vagy másokkal, publikus és privát szervereken. 

Megérkezett a Conan Exiles első fejlesztői naplója, amelyben a fejlesztők (például a kreatív igazgató, Joel Bylos) beszélnek az ötletről, a háttérről és lényegében megismétlik azt, amit a bejelentéskor elmondtak, viszont közben közelebbről is szemügyre vethetjük a túlélőjáték kulisszáit, már ezért megéri végignézni az alábbi videót: 

A Conan Exiles megjelenése idén nyáron várható Early Accessben PC-re, majd valamikor később konzolokra is megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)