Hirdetés

Conan Exiles - állatgondozókat csinál a játékosokból az új update

|

A Conan Exiles legújabb frissítése lehetővé teszi, hogy állatokat szelídítsünk és harcba vigyük őket, vagy akár farmot is építhetünk nekik.

Hirdetés

Ahogy Conan Exiles tesztünkben is írtuk, nem lett annyira acélos a Funcom nyílt világú barbárkodása, mint szerettük volna, de azért így sem panaszkodtunk rá sokat. A mostani update telepítése után még kevesebbet fogunk, ugyanis a csapat szerint ez a játék legnagyobb frissítése azóta, hogy elhagyta az Early Access fázist. 

Hirdetés

Ahogyan azt az alábbi videó bemutatja, a Conan Exiles régóta várt tartalmakkal bővül az új csomagnak köszönhetően, így például bekerülnek a megszelídíthető állatok, akiket harcba hívhatunk, de akár építhetünk nekik egy gazdaságot is, hogy békésebb célokra használjuk őket. Az update ezenkívül elhoz egy új, Midnight Grove nevű dungeont, a kétkezes harci mozdulatokat, speciális nyilakat, valamint egy új vallást is, amellyel a játékosok megidézhetik Jhebbal Sag repülő avatarját. Íme mindez mozgásban: 

Az Update 34 már elérhető PC-re, de még a héten megjelenik PS4-re és Xbox One-ra is, természetesen ingyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)