Hirdetés

Conan Exiles - máris profitot termel, rengeteg frissítés várható

|

A szerverparák és a bugok nem igazán akadályozzák a játék sikerét.

Hirdetés

A Funcomnak eredetileg az volt a terve, hogy szépen lassan, 12 hónap alatt ad el annyit a játékból, amennyit végül az elmúlt 30 napban már majdnem sikerült. Kicsit bepörgött az üzlet.

Dualshockers jelentése szerint mindenki vigyorgott a Funcom befektetői ülésén. A kiadó hatalmas örömmel jelentette, hogy az első 28 nap alatt eladtak 480 000 példányt a játékból. Mivel ők az első 12 hónapra terveztek 487 000 darabot, ez nem egy rossz start.

Ugyan ebben a számban azok a példányok is benne vannak, amik árát később visszakérték,  ettől függetlenül a Funcom szerint már így is bőven visszahozta a fejlesztési költséget. Sőt, a Conan Exiles már az első 7 nap alatt behozta a 4,5 millió dolláros kiadást.

Egyébként ez az elképesztő siker okozta többek között azt is, hogy leköszöntek a szerverek, de ezt igyekeznek javítani. Egyelőre az a terv, hogy a játék 1-2 hetente kap egy kisebb frissítést, ami hibákat és stabilitási gondokat javít. Nagy tartalmi frissítésekből jelenleg 7-et terveznek kiadni a következő 12 hónap során.

Mindezek a javítások és frissítések ingyenesek lesznek. A Funcom nem tartja kizártnak, hogy lesznek fizetős DLC-k, de ezzel kizárólag azután fognak foglalkozni, miután az alapjáték elkészült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)