Hirdetés

Conan Exiles - ismét ingyenesen játszható a hétvégén

|

A Funcom újabb próbaidőszakot kínál a játékosoknak a Conan Exiles első születésnapja alkalmából, valamint Arnold Schwarzenegger ikonikus filmje előtt is tiszteleg egy új DLC-vel.

Hirdetés

Május 8. és 12. között bárki szabadon barbárrá válhat a Conan Exiles-szal, ugyanis a Funcom egy ingyenes időszakkal kedveskedik a játékosoknak. Az apropó a játék első évfordulója, amit nem csak a többnapos próbalehetőséggel, hanem új tartalmakkal is ünnepelhetünk.

Hirdetés

A héten jelenik meg a Conan Exiles hatodik DLC-je, a The Riddle of Steel is, amellyel az 1982-es, Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Conan, a barbár c. film előtt tisztelegnek. A csomag először PC-n rajtol majd el nagyjából 7 eurós áron, nem sokkal később pedig PS4-re és Xbox One-ra is megérkezik. A DLC 18 darab Schwarzenegger-féle Conan, 6 darab Valeria és 6 darab Subotai szobrot és figurát foglal magába, valamint 5 ikonikus filmes sisakot, 5 egyedi filmes tárgyat (például Conan trónját) és 3 dekoratív harci festést kínál. 

A The Riddle of Steellel egyszerre jön egy ingyenes, ünnepi tartalmi frissítés is, amely két új dungeont (The Sunken City, Sepermeru Silver Mine), az élőhalottakat megidézni képes Witch Doctort, számos helyszín átdolgozását, új ellenfeleket és bossokat, új gyűjthető és craftolható tárgyakat, továbbá temérdek javítást és balance-olást hoz magával. 

A játék épp a múlt hónapban volt ingyenes a PlayStation Plus előfizetők számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)