Hirdetés

Conan Exiles - csak később kezdenek harcolni a barbárok

|

Sajnos csúszik a Conan Exiles, de legalább tudunk mutatni pár meglehetősen impozáns képet a játékból.

Hirdetés

A Conan Exiles meglehetősen brutális túlélőjátéknak ígérkezik, az eredeti tervek szerint PC-n már idén szeptember 13-tól megkapta volna Early Access verzióját. Sajnos azonban a korai hozzáférés már biztosan nem nyílik meg számunkra ebben az évben.

A Funcom ugyanis bejelentette, hogy csak 2017 elején rajtolhat el a Conan Exiles Early Access programja. Így bizony még várnunk kell egy keveset, míg fegyvert ragadva elkezdhetjük barbár életünket. A hír mellett azonban új képek is érkeztek a játékról, ami meglehetősen jól festenek annak ellenére, hogy még egy nagyon korai verzióról van szó. Lessétek meg őket gyorsan!

Ti várjátok már, hogy elkezdjétek kalandjaitokat a legendás barbár hős, Conan világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)