Hirdetés

Conan Exiles megjelenés - jövőre érkezik a teljes változat

|

A Funcom a Conan Exiles kezdeti sikerei mellett már a játék jövőjével kapcsolatosan is egészen konkrét tervekkel bír, így azt is belőtték, mikor hagyhatják hátra a korai hozzáférésű változatot a teljes verzió kedvéért.

Hirdetés

A Funcom nemrég kiadott pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a túlélőjátékok rajongói alaposan fellendítették a kiadó üzletét, hiszen a Conan Exiles lett az első projekt, ami hét napnál is rövidebb idő alatt profitot termelt. A közelmúlt mellett a távolabbi jövőről és a megjelenéshez vezető útról is elég részletesen meséltek.

Elárulták például, hogy rendkívül gyakran, egy-két hetente szeretnének kiadni egy-egy patchet a jelenleg csak PC-n elérhető korai hozzáférésű változathoz. A már most játszható buildet később követik majd a konzolos portok, Xbox One-on a Game Preview programban (tehát még mindig egy félkész változatról van szó) valamikor 2017 vége felé, a teljes változat pedig 2018 első negyedévében rajtol majd el a két fent említett platform mellett PlayStation 4-en.

A Conan Exiles addig még jó néhány feature-rel bővül majd, például még az ostromokat is be kell építenie a csapatnak. Ezeket a rajtig nagyjából négy-hat nagyobb, már most betervezett frissítésben tervezik bemutatni a készítők, illetve ezt nagyjából egy évvel az Early Access megjelenés után egy utolsó nagy tartalmi patch-csel fejelik meg, ami egyben az 1.0-ás változat kiadását is jelenti majd.

Ti megvárjátok a teljes verziót, vagy előbb beszálltok a Conan Exiles-ba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)