Hirdetés

Conan Exiles - ezeket a szörnyeket is túl kell majd élnünk

|

Ki így, ki úgy ünnepli a halloweent. A Conan Exiles készítői például soklábú szörnyetegeket mutattak be a jövőre érkező játékból.

Hirdetés

A Funcom új oldalról közelíti meg a Conan univerzumot és Conan Exiles címmel egy nyíltvilágú túlélőjátékot mutatnak be jövőre. A játék kapcsán egy ideje már viszonylagos csend honol, most viszont nyolclábú óriásszörnyek törték meg a csendet. 

Bár az élőhalottak korát éljük és sok játékban kell a zombikkal összecsapnunk a túlélés érdekében, mégis egy üde színfolt lehet a Conan Exiles, ahol barbárként, barbárok közt kell brutálisan csapatnunk. Feltéve, ha megkapja végre az Early Access verziót, amit eredetileg most szeptemberre ígértek, de egy nagy ugrással 2017. elejére tették át a megjelenését.

Addig is jönnek a jó kis screenshotok a játékból. Most épp pókbemutatót tartottak a Facebook oldalukon a készítők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)