Hirdetés

Conan Exiles - brutális lesz a barbáros túlélőjáték

|

Nem finomkodtak a készítők a korai alfa fázisnál járó Conan túlélőjáték új előzetesének elkészítésekor, csonkítás és óriáskígyó is jutott a gameplay jeleneteket bemutató trailerbe.

Hirdetés

A Funcom szemmel láthatóan nem szeretné elengedni a Conan márkanevet, így időről időre újabb játékokkal rukkolnak elő, melyek kedvenc barbár hősünk világában kapnak helyett. MMO téren végül nem tudtak akkor robbantani, mint szerettek volna, most viszont egy másik nagyon népszerű műfajt célozták be.

A Conan Exiles ugyanis egy nyílt világú túlélőjáték lesz, melynek kapcsán a minap egy meglehetősen brutális előzetest is megosztottak. A fejlesztés még a korai alfa szakaszban tart csak, így messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni a fenti videó alapján, de az már most biztosnak látszik, hogy erőszakból nem lesz hiány, hiszen az előzetesben nemes egyszerűséggel kettészelnek egy embert. 

Az is egyértelműnek tűnik, hogy nem csak emberi ellenfeleink lesznek, ugyanis a trailerben feltűnik egy hatalmas denevérforma lény és egy veszedelmes óriáskígyó is. A fejlesztők szerint töménytelen vérre és csonkításra kell számítanunk, mindezt pedig PC-n már idén szeptember 13-tól ki lehet próbálni, elvégre akkor indul az Early Access program. PlayStation 4-es és Xbox One-os verzió is készül a játékból, de ezekről még nem árult el konkrétumokat a Funcom.

Ti ki fogjátok próbálni az új Conan játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)