Hirdetés

Conan Exiles - jövő év elején érkezik a teljes verzió

|

Újból megerősítette a Funcom, hogy a jelenleg Early Access-ben futó játékot jövőre kaphatjuk kézhez. A bejelentés mellé elárulták, hogy mely platformokra érkezik biztosan a Conan Exiles.

Hirdetés

Jó látni, hogy egy fejlesztő csapat képes tartani a terveket. A folyamatos patchelés és frissítés meghozta a gyümölcsét és úgy tűnik jövőre már mind konzolon, mind PC-n teljes játékként várhatjuk a Conan Exiles-t.

A játék kiadását a Koch Media fogja segíteni, aki hatalmas kiskereskedelmi hálózattal és tapasztalattal rendelkezik, így a játék több vásárolóhoz is eljuthat. A Funcom vezérigazgatója, Rui Casais a következőképpen kommentálta a partnerséget:

"Izgatottak vagyunk, hogy ismét a Koch Media-val dolgozhatunk együtt annak érdekében, hogy a legnagyobb barbár visszakerüljön a boltok polcaira."

Casais még hozzátette, hogy a Conan Exiles megálmodása és életre keltése minden tekintetben a Conan, a barbár francise szellemiségében történik, hogy ezzel is tiszteletüket tegyék a nagy cím előtt.

 

A német székhelyű kiadó is kommentálta a történteket. Klemens Kundratitz, a Koch Media vezérigazgatója is örömét fejezte ki az együttműködés kapcsán és ígéretei szerint minden tapasztalatukat beleadják, hogy a játék egy jó kezdőlökést kapjon.

"Fel vagyunk dobva, hogy felújítottuk a sikeres együttműködésünket a Funcommal, amit a Age of Conan: Rise of the Godslayer munkálatai alapoztak meg."

A teljes verziós Conan Exiles még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de biztosan 2018. elején érkezik valamikor. Külön öröm, hogy a megjelenés napján PC-n, Xbox One-n és Playstation 4-en is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)