Hirdetés

Conan Exiles - még augusztusban érkezik a The Frozen North DLC

|

Rengeteg új tartalommal érkezik a Conan Exiles új kiegészítője, és ráadásul mindezt ingyen kapjuk meg.

Hirdetés

A Funcom a minap jelentette be, hogy augusztus 16-án érkezik a Conan Exiles első nagy DLC-je, a The Frozen North. A játéktér közel kétszeresére nő, de rengeteg újdonságot is bevezetnek az új kiegészítővel.

Hirdetés

Az ingyenesen letölthető The Frozen North PC-n és Xbox One-on is elérhető lesz, még egy kedvcsináló bemutató videót is publikált a fejlesztő.

A kiegészítő be rengeteg újdonságot pakoltak. Új nyersanyagokat szerezhetünk be, amikből szintén új fegyvereket, páncélzatot és épületeket gyárthatunk. Új ellenségek is kerülnek a játékba, de új istenek oltalmával és az avatárok segítségével harcolhatunk velük. Ami még inkább megnehezíti a túlélést, az az időjárás és a szélsőséges hőmérsékletek, a Conan Exiles világa nem az az emberbarát környezet. Természetesen az optimalizálásra és a bugfixekre is fordítottak időt a fejlesztők, nem csak az új tartalomra, ahogy az ilyenkor elvárt.

A The Frozen North DLC teljes és részletes leírását a Conan Exiles hivatalos honlapján olvashatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)